Kuka on Forssan ankkuritiimi?

Kuka on Forssan ankkuritiimi?

Ankkuriryhmässä työskentelee poliisien lisäksi sosiaalityöntekijöitä ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Toiminnan kuvaus: Forssan ankkuritiimi hoitaa alaikäisten tekemien rikosten ja muiden huolenaiheiden lisäksi myös perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan liittyviä ilmoituksia, sekä konsultoi nuoriin liittyvissä asioissa.

Mikä on ankkuritoiminta?

Ankkuritoiminta alueittain 1 Helsinki. Toiminnan kuvaus: Ankkuriryhmä tapaa asiakkaita tavoitteena esim. lapsen tai nuoren rikoskierteen katkaisu,… 2 Häme. Toiminnan kuvaus: Forssan ankkuritiimi hoitaa alaikäisten tekemien rikosten ja muiden huolenaiheiden lisäksi myös… 3 Itä-Suomi. Toiminnan kuvaus: Ankkuritiimin toiminnan tarkoituksena on ehkäistä lasten ja nuorten… More

Kuka on poliisilaitoksen ankkuritiimi?

Poliisilaitoksen alueella toimii kahdeksan ankkuritiimiä: Vantaa 3 tiimiä (Tiimi 1 Länsi-Vantaa, Tiimi 2 Korso-Koivukylä, Tiimi 3 Tikkurila-Hakunila), Kerava -tiimi, Järvenpää-Tuusula -tiimi, Hyvinkää-Nurmijärvi -tiimi, Mäntsälä-Pornainen -tiimi ja Itäinen tiimi (Porvoo, Sipoo, Loviisa, Askola, Lapinjärvi).

Mitä ankkuritiimien tehtäviin kuuluu?

Lisäksi ankkuritiimien tehtäviin kuuluu sisäisen turvallisuuden lisääminen moniammatillisella yhteistyöllä (muun muassa uhkatoiminto) ja jalkautumalla nuorten pariin. Savonlinnan ankkuriryhmässä työskentelee yhden poliisin lisäksi kaupungin sosiaaliohjaaja ja osa-aikainen nuorisotyöntekijä.