Hoe warm is het in Portugal in november?

Hoe warm is het in Portugal in november?

Portugal heeft in november temperaturen tussen de 13°C graden en 18°C graden. Het is zeker iets milder in november, maar het is wel een goed idee om een extra laag kleding mee te nemen, voor het geval dat. Er zijn veel dagen met regen in november in Portugal.

Hoe is het weer in oktober in Portugal?

Het weer in oktober in Portugal is minimaal 16°C graden en maximaal 23°C graden. Het is de perfecte temperatuur om Portugal te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben. Je kunt ongeveer de helft van de maand oktober regen verwachten in Portugal. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

Waar in Europa is het warm in november?

Een zonvakantie in november betekent niet altijd dat je Europa uit hoeft. Zo zijn de Canarische Eilanden al jaren een populaire winterzonbestemming, maar wist je dat het in Griekenland in november ook nog heel fijn is? Met een gemiddelde temperatuur van 18 graden is het heerlijk vertoeven in hoofdstad Athene.

Hoe is het weer in Algarve in november?

De maanden oktober en november zijn nog warm met een gemiddelde temperatuur van 25 graden in oktober en 20 graden in november. Prima maanden om de Algarve met een bezoekje te vereren. Van december tot februari is het nog steeds mild met een gemiddelde temperatuur van 17 graden.

Hoe is het weer in Algarve in oktober?

Het weer in oktober in Algarve is minimaal 18°C graden en maximaal 23°C graden. Het is de perfecte temperatuur om Algarve te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben. Je kunt ongeveer de helft van de maand oktober regen verwachten in Algarve. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

Hoe warm is het in oktober in Algarve?

De maanden oktober en november zijn nog warm met een gemiddelde temperatuur van 25 graden in oktober en 20 graden in november. Prima maanden om de Algarve met een bezoekje te vereren.